stap terug naar typecursus

EEN SPANNENDE REIS DOOR HET UNIVERSUM

Typediploma halen bij TypeTopia

Leer blindtypen terwijl je gamet

Het avontuur trotseren in het universum en spannende missies voltooien. Dat klinkt supergaaf, toch? Stap aan boord van ons ruimteschip, speel uitdagende games en leer spelenderwijs blindtypen!

Je typediploma halen met 3 hulpmiddelen

Concreet krijg je bij TypeTopia 3 hulpmiddelen waarmee jij je typediploma haalt.

Een unieke, stoere BlindBox

Dit is een ruimtebox die je over je toetsenbord heen schuift, zodat je je vingers niet meer kunt zien. Omdat je – in tegenstelling tot bij stickertjes op je toetsenbord – niet ziet waar je vingers heengaan, train je óók het motorisch geheugen. En dat werkt uiteindelijk supereffectief!

Reactiesnelheid trainen met reflexmethode

De focus in onze typecursus ligt op het trainen van de reactiesnelheid. Je krijgt bijvoorbeeld speciale oefenvormen of typegames waarbij je de letters die in beeld verschijnen zo snel mogelijk moet aanslaan. Door deze manier van trainen blijf je geprikkeld om je eigen record steeds weer te overtreffen. En zo leer je extra snel blindtypen!

Uitdagende, spannende typegames

Onze avontuurlijke typegames dagen je uit om steeds beter te worden in blindtypen. En om telkens weer iets sneller te reageren op de letters of woorden die je moet aanslaan op het toetsenbord. Door het spannende verhaal en de missies die voltooid moeten worden blijf je gemotiveerd de oefeningen te doen; vanaf het moment dat je je eerste game speelt tot aan het halen van je typediploma!

Type diploma niet gehaald = geld terug

Bij TypeTopia zijn we er zó zeker van dat jij álle 100 missies weet te voltooien en je type diploma haalt, dat je je volledige cursusgeld terugkrijgt als dat niet zo is. Natuurlijk moet je dan wel je best hebben gedaan en inzet hebben getoond. Maar dat jij – als je vol overgave aan boord stapt van ons ruimteschip – je typediploma weet te halen, daar hebben wij alle vertrouwen in!

Blind leren typen op je eigen tempo

Of je nu een razendsnelle leerling bent óf dat je graag wat langer in het universum rondvliegt; bij TypeTopia heb je geen tijdslimiet voor het halen van je typediploma. Blind leren typen doe je bij ons helemaal op je eigen tempo! Ter indicatie, de meeste kinderen doen examen:

  • Na ongeveer 20 weken als je 5 keer per week traint.
  • Na ongeveer 25 weken als je 4 keer per week traint.
  • Na ongeveer 33 weken als je 3 keer per week traint.

Een typecursus voor iedereen

Jong, oud. Taalkundig aangelegd of juist niet. TypeTopia heeft voor iedereen een passende typecursus. Het verhaal, de games en de soort ondersteuning worden afgestemd op de wensen en behoeften die jij hebt in jouw situatie. We hebben typecursussen voor:

Gratis proefles: speel direct jouw eerste missie

Zélf ervaren hoe spannend zo’n reis door het universum is? Doe de gratis proefles en speel jouw eerste missie direct! Goed om te weten: ook voor ouders die alvast willen ontdekken hoe zo’n typeles eraan toegaat hebben we een gratis proefles!

Ervaar nu zelf hoe TypeTopia werkt.

Doe nu de gratis proefles
captain lock