TypeTopia leert je razendsnel blindtypen!

Als je kiest voor TypeTopia, dan kies je voor blindtypen! Blindtypers typen immers veel beter dan 10 vinger typers. Blindtypers leren typen op een manier, zodat je het nooit meer verleert. Dat komt omdat je vanaf de eerste seconde alle letters blind leert vinden.

Probeer maar in onze proefles, dan begrijp je gelijk wat we met blindtypen bedoelen.

Tijdens de cursus zijn verschillende controlemomenten ingebouwd, waarmee we checken of je op de goede weg zit. Blijkt er toch meer training noodzakelijk, geen probleem dan faciliteren we dat.  

Als je door deze extra meer tijd nodig hebt om de cursus af te ronden, geen probleem. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. We staan immers voor onze missie, “Wij leren jou blindtypen!” Ook als dit langer duurt dan doorsnee.

Typediploma niet gehaald? Geld terug!

Sterker nog, als wij er niet in slagen jou blind te leren typen, dan krijg je het volledige cursusgeld terug! Natuurlijk moet je wel een minimale inzet getoond hebben, want zonder dat leert niemand wat. Bekijk hier onze GROTE LETTERS en lees waaraan je moet voldoen om deze garantie te kunnen claimen.

Onze hulpmiddelen tijdens het doorlopen van de cursus blindtypen

1. Online rooster

Vul bij de start van de cursus in of je 3, 4 of 5 dagopdrachten per week wilt afronden. Elke week kijken wij dan of het doel behaald is. Via e-mail krijg je te horen of je op schema zit. Tussentijds kun je het rooster ook wijzigen.

Vakantie en eventueel een ziekteperiode, het kan allemaal ingevoerd worden.
Het online rooster berekent wanneer je examen kan gaan doen. 

Vakanties

Iedereen heeft recht op vakantie, dus ook jij! In de eerste 5 modules neem je echter niet meer dan één week vakantie op. Dit voorkomt dat je de letters die je net geleerd hebt, weer opnieuw moet aanleren. 

Tijdens de gehele cursus neem je maximaal 4 weken vakantie op tussendoor. Dit kun je instellen in je online rooster.

2. Wekelijkse voortgang email

Ben je op een woensdag begonnen met de cursus, dan krijg jij altijd op woensdag te horen hoe je het gedaan hebt de afgelopen 7 dagen.

Er zijn drie situaties:

  • Prima gewerkt volgens het rooster
  • Wel gewerkt maar te weinig
  • Helemaal niet gewerkt

Let op: wordt er 3 weken achter elkaar niet gewerkt met de cursus terwijl er geen vakantie of ziekte periode is ingevoerd, dan stoppen we de e-mail herinneringen. Ook de resultaatgarantie vervalt dan, er wordt immers niet consequent geoefend. 

3. Rapportage voor de ouders

In de online omgeving voor ouders zijn de resultaten per kind overzichtelijk in beeld. Op basis van “Big Data” is er een voorspelling gegeven wat de bandbreedte is van wat je kunt verwachten.

Bekijk daarom regelmatig de resultaten in de rapportages. Blijven de resultaten met name van de Reflextraining onder niveau, trek aan de bel! Laat het ons weten. Doe dit bijtijds zodat we bij kunnen sturen. 

De resultaatgarantie vervalt wanneer:

  • Er niet voldaan wordt aan de voorwaarden van de GROTE LETTERS.
  • Het examen niet positief wordt afgesloten terwijl uw kind in de laatste modules 16 t/m 20 wel het minimum van 120 aanslagen per minuut en een netheidcijfer 6 heeft gehaald.
  • U er voor kiest om verder te oefenen en kosteloos het examen opnieuw te doen.

Jij leert gegarandeerd bij ons blindtypen, daar zorgen wij voor!

Ervaar nu zelf hoe TypeTopia werkt.

Doe nu de gratis proefles
captain lock