Extra korting op TypeTopia via Gezinskorting of Groepskorting

Korting TypeTopia

Tarieven met groepskorting

Speel samen met je klasgenoten of vrienden van je sportclub! Hoe groter de groep, des te lager wordt de cursusprijs.

1 cursist€159 nú €139,-pp
2 cursisten €159 nú €129,-pp
3 cursisten €159 nú €119,-pp
4 cursisten €159 nú €109,-pp
5 cursisten €159 nú € 99,-pp

Wil je TypeTopia met korting aanschaffen? Bij Typetopia werken we regelmatig met speciale actietarieven. Op dit moment hebben we een tijdelijk “Zomer korting” van €20 (€ 159 voor € 139). Maar je kunt vrij simpel nog meer korting bedingen. We werken namelijk ook met Gezinskorting en Groepskorting.

Groepskorting op TypeTopia

Wil jij onze typecursus met groepskorting aanschaffen? Bijvoorbeeld met kinderen uit je klas, sportelftal of vrienden of vriendinnen uit de buurt. Start dan nu een groepsactie! Hoe meer mensen meedoen, des te goedkoper de cursus wordt.

Bij 5 deelnemers heb je al € 60 korting per persoon te pakken. (van € 159 voor slechts € 99 per deelnemer) Het werkt heel simpel: 

Gezinskorting op Typetopia:

We geven extra korting weg voor gezinnen wanneer meerdere gezinsleden samen de Typecursus starten. Zo kan je samen met je broer of zus meedoen, of misschien is het voor papa of mama ook hoog tijd de typeskills te verbeteren en samen met hun kind de cursus te volgen en elkaar te motiveren.

ouders en kinderen met TypeTopia

Tweede kind met Gezinskorting op TypeTopia.

Heeft een van de kinderen in het gezin al TypeTopia in het verleden afgerond en is de beurt nu aan een broertje of zusje? Dan kom je ook in aanmerking voor de gezinskorting. Je hebt dan in het verleden hiervoor een actiecode ontvangen met instructies. Mocht je die kwijt zijn dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

TypeTopia kent tegenwoordig drie varianten:

  • 8-12 jaar
  • 13+
  • Ouders

Alle versies kennen hetzelfde spannende avontuur en games, alleen de teksten zijn per versie aangepast op de doelgroep. Bij iedere versie kun je de speciale Dyslexie functionaliteit selecteren.

TypeTopia voor scholen

Voor scholen hebben we natuurlijk ook groepsacties. Dit kan op twee manieren:

  • Schoolbreed, iedere leerling van bijv. groep 6 doet mee. De school ontvangt de factuur.
  • Facultatief, ouders krijgen een aanbieding. Ouders bepalen of hun kind gebruik maakt van het aanbod.
Korting TypeTopia voor scholen