Winactie disclaimer

 1. Winacties worden uitgeschreven door TopiaTeam B.V. gevestigd te Reeuwijk. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer toestemming van zijn ouder(s) hebben.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 10. TopiaTeam b.v. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door TopiaTeam B.V. voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Je ontvangt na deelname aan de winactie een e-mail over de uitslag van de winactie. Periodiek ontvangen de deelnemers aan de winactie over kortingsacties van TopiaTeam B.V. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink klikken in de desbetreffende e-mail.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door TopiaTeam B.V.
 15. TopiaTeam B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met TopiaTeam B.V. Postbus 951, 3700 AZ  ZEIST, Tel. 0343 493222
  e-mail: klantenservice@topiateam.com. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.