Speciale aanbieding

TypeTopia voor scholen, academies en AMPA's

TypeTopia voor scholen, academies en AMPA’s
Speciale aanbieding TypeTopia voor AMPA’s en scholen
Vanwege de pandemie en de huidige situatie zoeken ouders online onderwijs met individuele onderwijsmogelijkheden voor hun kinderen. Dit soort leermiddelen moet gemakkelijk vanuit huis kunnen worden gedaan om risico’s te vermijden, en ook aantrekkelijk zijn, zodat studenten zich gemotiveerd voelen ondanks dat het geen persoonlijke activiteit is. TypeTopia voldoet aan al deze criteria.

TypeTopia, de spannendste typecursus van het universum!

TypeTopia biedt een boeiende cursus blind typen voor kinderen van 8-12 jaar. Het bestaat uit 100 online lessen van elk 15-20 minuten. Daarnaast heeft het drie proefexamens, een eindexamen en een typediploma. Je kunt de gratis lessen van TypeTopia proberen om te zien hoe onze insider-leermethode werkt.

  • Betere prestaties op school
  • Sneller klaar met je huiswerk
  • Voorbereid op de toekomst

Bent u geïnteresseerd in TypeTopia voor uw AMPA of school?


Door als AMPA of school deel te nemen aan deze aanbieding, genieten alle ouders van uw AMPA/school van een zeer interessante korting.

Prijs van de volledige cursus: € 119,00
Ampa/school aanbieding NU: € 89,00 per leerling

Via het registratieformulier heeft uw AMPA/school een eigen individuele registratiepagina om toegang te krijgen tot de korting.

Apoya personalisado

Begeleidingsomgeving voor instructeurs:

Er is een leeromgeving met speciale groepsgidsen beschikbaar, zodat instructeurs snel de prestaties van een groep studenten kunnen beoordelen.

[trp_language language=”es_ES”]

Registratieformulier[/trp_language]

txt in CTa footer

captain lock