stap terug naar typecursus

Je typediploma halen met TypeTopia?

Stap aan boord van ons ruimteschip, voltooi spannende missies en landt vervolgens weer op de aarde mét een typediploma op zak! Met TypeTopia leer jij spelenderwijs blindtypen!

Gegarandeerd je diploma halen met TypeTopia

Ga jij het typeavontuur aan met TypeTopia? Wij zijn ervan overtuigd dat jij met vlag en wimpel slaagt voor je type-examen! Al meer dan 300.000 kinderen wisten deze missie te voltooien; dan kun jij dat toch ook? Wij zijn daar in ieder geval zó zeker van, dat je het cursusgeld gewoon terugkrijgt het je toch niet zou lukken.

typediploma halen

Wat TypeTopia zo effectief maakt

Dat al zo veel kinderen blind leerden typen met TypeTopia, is niet zomaar! Bij ons krijg je méér dan gewoon een training. Je beleeft een avontuur. Doet uitdagende games. En verliest jezelf helemaal in het spannende verhaal. Terwijl jij alles op alles zet om de missies te voltooien, zorgen wij ervoor dat jij je reactievermogen traint en dat je klaargestoomd wordt voor het examen!

Ontdek zelf hoe het eraan toegaat in ons universum en doe de gratis proefles!

Dit kun jij als je een typediploma hebt

Heb jij binnenkort een heus type diploma van TypeTopia op je naam staan, dan betekent dit dat je:

  • 160 tekens per minuut kunt aanslaan
  • Een netheidspercentage van minimaal 95% hebt gehaald
  • Als automatisch typt; je hoeft er niet over na te denken
  • Niet meer in de verleiding komt met 2 vingers te typen; blindtypen is veel fijner!

Je type-examen doen: wat kun je verwachten?

Of je straks vol zenuwen en met buikpijn achter je laptop zit? Nee hoor! Je wordt supergoed voorbereid op het type-examen van TypeTopia. Al zo’n 20 weken lang beleef je spannende ruimteavonturen en voltooi je uitdagende missies. Zo’n afsluitend examen is daar niks bij! Bij TypeTopia:

De voordelen van het hebben van een type diploma

Een glimlach van oor tot oor is natuurlijk al heel wat waard! Maar een typediploma levert je nog veel meer op dan dat. Je hebt er je hele leven profijt van:

  • Door blind te typen is je huiswerk sneller af. Zo houd je meer tijd over om te spelen.
  • Je haalt mogelijk betere cijfers op school. Je kunt je nu volledig focussen op de inhoud van de toetsen en examens en hoeft geen aandacht meer te schenken aan het vinden van de juiste letters.
  • Ook later – als je gaat studeren en/of als je een baan hebt – is snel kunnen typen superwaardevol. Dit bespaart je heel wat tijd en energie!

Klaar voor jouw reis door het universum?

Ervaar nu zelf hoe TypeTopia werkt.

Doe nu de gratis proefles
captain lock