Typecursus kinderen

Zoek jij een geschikte typecursus voor jezelf of voor je kind(eren)? Dan ben je hiervoor bij TypeTopia op de juiste plek. Wij zijn dé online typecursus voor kinderen en maken gebruik van onze zeer effectieve Reflextraining en BlindBox. Op die manier kan iedereen met 10 vingers leren typen. We zijn daar zo van overtuigd dat we zelfs een unieke resultaatgarantie aanbieden. Dankzij het spannende verhaal en uitdagende games zijn we ook nog eens de leukste typecursus van het universum!

Probeer het zelf

Eerst blind typen, dan snelheid

Onze online typecursus is opgebouwd in drie duidelijke fases:

  • Eerst leer je letters en symbolen blind typen op het toetsenbord
  • Daarna oefen je tot je alle toetsen even goed en snel kunt
  • Lukt dat, dan ga je steeds sneller leren typen

Oefeningen speciaal voor jou

Iedereen leert anders en daarom bieden we in onze typecursus online persoonlijke oefeningen aan. Heb jij (of je kind) moeite met bepaalde toetsen? Dan krijg je van onze typecursus automatisch extra oefeningen voor deze letters. Op die manier oefen je extra en krijg je de probleemtoets(en) goed onder de knie. Dit betekent dat iedereen een eigen leerroute doorloopt in TypeTopia. Hiermee onderscheiden we ons van andere online typecursussen, waarbij iedereen steeds dezelfde oefeningen maakt, ongeacht hoe het gaat.

Uniek: onze BlindBox

Blind typen betekent dat je niet meer naar de toetsen kijkt bij het typen. Daarom krijg je van TypeTopia een BlindBox die je uitvouwt en over je toetsenbord zet. Zo zie je de toetsen niet meer en leer je dus echt blind de toetsen te vinden. We zien bij andere typecursussen online dat ze werken met een systeem van gekleurde stickertjes. Maar op die manier leer je alsnog naar de toetsen te kijken en ben je dus niet blind aan het typen. De BlindBox draagt bij aan het succes van onze typecursus.

Effectief oefenen met de Reflextraining

Een tweede geheim van onze typecursus is de Reflextraining, waarbij we de type-reflexen trainen. Als jij (of je kind) eenmaal alle toetsen blind kan vinden, gaat het tempo omhoog. Je moet steeds sneller toetsen aanslaan in de oefeningen. Daardoor heb je geen tijd meer om op het toetsenbord te kijken. Zo leer je dus echt blind typen! Doordat we de Reflextraining verwerken in spannende verhaallijnen en spellen, is het leuk om te doen. We horen vaak van cursisten dat onze typeles goed vol te houden is: kinderen blijven gemotiveerd en geprikkeld.

Daarom zijn wij de beste typecursus

  1. Met de BlindBox en Reflextraining leren we cursisten echt blind typen.
  2. We beloven een resultaatgarantie, waarmee je twee keer zo snel leert typen.
  3. Je staat er bij ons niet alleen voor en we bieden uitgebreide cursusbegeleiding (e-mails, app).
  4. Effectief leren doe je dankzij een eigen leerroute met oefeningen op maat.
  5. Er is een speciale versie voor wie dyslexie heeft met bijvoorbeeld een speciaal lettertype en audio-ondersteuning.

Wil je meer weten?

Heb je interesse in TypeTopia en denk je ervoor om onze typecursus te volgen (voor jezelf of voor je kind)? Ben je nieuwsgierig naar hoe het werkt en eruitziet? Doe dan snel (samen) de gratis proefles! Zo krijg je een goede indruk van hoe een typeles werkt. Schrijf je je in, dan krijg je natuurlijk ook de BlindBox thuis. Veel plezier met onze typecursus!

Doe de gratis proefles

Probeer TypeTopia nu gratis

Maak een gratis proefaccount aan en start de eerste missie

Maak een proefaccount Maak een proefaccount Maak een proefaccount of bestel direct

Volg ons op