Laat je typeskills zien

Houd je spreekbeurt over TypeTopia

Heb jij binnenkort ook je spreekbeurt? Deel je enthousiasme over TypeTopia met de klas en geef een demonstratie! Je krijgt natuurlijk ook een leuk aandenken voor de hele klas. Download ons spreekbeurtset zodat je aan de slag kan.

Spreekbeurt door Jarco

Jij bent de expert!

Na wekenlang oefenen weet jij natuurlijk precies hoe de typecursus van TypeTopia werkt. Niemand kan dit beter uitleggen dan jij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet genoeg van het onderwerp afweet.

Geef een demonstratie

Laat je klasgenootjes doormiddel van een TypeTopia spreekbeurt zien hoe leuk TypeTopia is! Je kan het voordoen of iemand uitnodigen om achter de computer van de juf of meester te komen zitten en het uit te proberen.

Zo heb je wat afwisseling in je spreekbeurt en weet je zeker dat iedereen naar je blijft luisteren. De andere kinderen onthouden zo beter waar je over vertelt hebt. En het is natuurlijk veel leuker om een demonstratie te kunnen geven in plaats van alleen maar vertellen.

typetopia spreekbeurt door Arend
Lydia geeft typetopia spreekbeurt

Aan de slag

Natuurlijk is er meer te doen tijdens je spreekbeurt dan alleen over de cursus vertellen en een demonstratie geven. Wij helpen je een beetje op weg met wat ideeën. Download de TypeTopia spreekbeurtset en maak je presentatie. De juf of meester zal trots op je zijn. Dit is weer eens wat anders dan de zoveelste spreekbeurt over een beroep of een dier. Je spreekbeurt over TypeTopia zal onvergetelijk zijn!

Meer weten over hoe je je spreekbeurt over TypeTopia kan doen?

Download het spreekbeurtset
captain lock