Persoonlijke Coach

We nemen je bij de hand, stap voor stap!

Tijdens het doorlopen van de cursus krijgen de ouders en kinderen regelmatig e-mails met tips van je persoonlijke coach. Heb je een vraag dan is daarvoor 24/7 de service desk beschikbaar.

Hulpmiddel bij de cursus planning, het online rooster

In het online rooster kun je aangeven hoeveel er per week je wilt trainen. Drie, vier of vijf dag opdrachten per week. Wekelijks bekijken we of je volgens de roosterplanning met de cursus bezig bent en krijg je hier een e-mail over. Er zijn drie situaties:

  • Prima gewerkt volgens plan
  • Wel gewerkt, maar te weinig
  • Helemaal niet gewerkt.

Zo weten jij en je ouders precies hoe het gaat qua voortgang.

In het rooster kun je vakantieweken inplannen, zelfs als je uitgeschakeld bent door ziekte kan ingevoerd worden. Het rooster berekent wanneer je toe bent aan het type-examen.

Module rapport en ouderomgeving 

Behalve e-mails van ons krijg je ook een Module rapport zodat je weet wat je prestaties zijn geweest in die module. Ook in de ouderomgeving kan een oogje in het zeil gehouden worden hoe de prestaties zich ontwikkelen.

Duidelijk overzicht over netheid, typereflex en typesnelheid

De accuratesse (Netheid) is in het begin van de cursus bijzonder belangrijk. Hoe minder typefouten, des te minder tijd je nodig hebt om te verbeteren. De backspace mag niet de belangrijkste toets van het toetsenbord worden.

De tweede uitdaging is om je typereflex (reactiesnelheid) te trainen. Als je alle letters in een vast ritme weet te vinden, kunnen we beginnen om dit tempo heel langzaam op te voeren. Net als bij online games, prikkelen we je om steeds beter te worden.

Uiteindelijk zal je typesnelheid vanzelf omhoog gaan door gefaseerd steeds meer uitdagingen te bieden. Je doet 20 weken over de cursus als je 5x per week een dag opdracht van ca. 20 minuten afsluit. Bij 4 x in de week duurt de cursus 25 weken, bij 3 x in de week 33 weken.

Hulp bij vragen!

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag, dan kun je die stellen via de Service Desk.

Bellen kan natuurlijk ook, bekijk hier wanneer we bereikbaar zijn.

Ervaar nu zelf hoe TypeTopia werkt.

Doe nu de gratis proefles
captain lock