stap terug naar

Ervaringen van ouders en kinderen met TypeTopia

Wij van TypeTopia kunnen je vertellen waarom wij de beste online typecursus zijn. Sterker nog, dat doen we ook. Hier lees je bijvoorbeeld wat wij anders (en beter) doen dan anderen en waarom. Daarnaast hebben we dit in een serie filmpjes uitgelegd. Maar ook ouders en kinderen zijn razend enthousiast over TypeTopia. Zij delen hun ervaringen op TrustPilot. Een aantal van die reacties lees je hieronder.

ouders en kinderen met TypeTopia

Eveline

“Mijn zoon heeft TypeTopia zelf uitgekozen en is er erg blij mee. Hij gaat elke keer weer met plezier aan de slag. In de tussentijd kan ik als ouder zijn vorderingen bijhouden via de app en de rapportages op de site. Er zit veel flexibiliteit in de tijd die je eraan wilt besteden. Dat kan je allemaal zelf instellen en ook de vakanties bijvoorbeeld wanneer je kind niet zal typen.”

Willem Briet

“Het zit echt leuk in elkaar. Goede verhaallijn en alle specs die ze in echte games ook hebben komen terug in dit typeprogramma (skins, lootboxes etc). Daarnaast is de parental feedback meer dan prima. Hierdoor ben je goed en tijdig op de hoogte van de prestaties van je kind.”

Ineke

“Het is heel overzichtelijk en duidelijk. Mijn zoon kan alles zelfstandig uitvoeren. Ook heel fijn dat er zowel thuis als op school aan gewerkt kan worden. De beloningen vindt hij ook erg leuk. Maakt hem nieuwsgierig om door te gaan.”

Ervaringen van ouders en kinderen met TypeTopia

Jasper & Sindy Vlaming

“Leuke speelse cursus. Slim dat ze de letters die ze vaker fout doen, vaker oefenen. De rapporten tussen door zijn echt fijn. Ook is het fijn dat je als ouder het vervolg kan zien via de ouder app.”

Lamers

“Fijne cursus. Kunt zelf veel instellen en bepalen. Zit niet zoveel druk achter zoals cursus op school. Dyslexie variant gedaan, werkt prettig. Een dochter al klaar andere nog bezig. Kinderen vinden het een spannende missie!”

Bondje36

“Al mijn drie kinderen hebben bij TypeTopia getypt.
Het typen van lange stukken tekst kan nooit echt leuk zijn, maar bij TypeTopia wordt alles uit de kast gehaald om het zo leuk mogelijk te maken. De oudste twee zijn na enkele jaren nog weinig vergeten, dus het beklijft ook goed.
Wij zijn supertevreden!”

Wil je kennismaken met TypeTopia?

Ben je door alle ervaringen nieuwsgierig geworden naar onze online typecursus voor kinderen? Wil je zelf met je kind ervaren hoe leuk TypeTopia is? Speel dan nu de gratis proefles. Zo krijgen jullie een goede indruk van onze typecursus!

TypeTopia met je gezin
Onze beoordelingen op Trustpilot

Heb de tijd van je leven met TypeTopia

Doe de gratis proefles
captain lock