Typecursus voor volwassenen

Typecursus voor volwassenen

De computer is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Met de cursus typecursus.nl leert u in 20 weken blind typen. Omdat u minder tijd kwijt bent met het zoeken naar de juiste letters werkt u een stuk efficiënter. U typt meer woorden in minder tijd waardoor u zich sneller en beter uit kunt drukken.

Blind typen is net als fietsen, dat verleert u nooit meer.

Kids vs volwassenen

De volwassen versie is zakelijker opgezet dan de jeugdversie. De cursus bevat minder games en is qua taalgebruik meer geschikt voor volwassen. Mocht u als volwassene toch liever voor de kidsversie willen gaan, dat kan natuurlijk altijd.

Opbouw cursus

U leert in vijf weken met de juiste vingers de letters en tekens op het toetsenbord te vinden. Maar die nieuwe vaardigheden zullen ook veelvuldig geoefend moeten worden. De typecursus van TypeTopia bestaat uit 20 modules waarbij vaardigheidstraining een belangrijke rol speelt. Een module bestaat uit 5 lessen die elk maximaal 20 minuten duren. Door kort en frequent te oefenen blijft u geconcentreerd en leert u echt blind typen.

Uniek adaptief lessysteem

Door inzet van de adaptieve lesmethode oefent u in uw eigen tempo en niveau. Loopt u tegen bepaalde letter of lettercombinatie foutjes aan? Dan zorgt het systeem dat hier extra mee wordt geoefend. Zo blijft de cursus leerzaam en wordt het inslijten van typefouten voorkomen.

Probeer de gratis proefles op www.typecursus.nl.

Gezinskorting

Volgt uw kind momenteel de TypeTopia cursus of heeft deze net afgerond? U kunt dan via www.typecursus.nl de cursus met €10 korting krijgen, bovenop de lopende korting. U betaalt hierdoor op dit moment slechts €129 voor uw typecursus.

Probeer TypeTopia nu gratis

Maak een gratis proefaccount aan en start de eerste missie

Maak een proefaccount Maak een proefaccount Maak een proefaccount of bestel direct

Volg ons op