Deze actie loopt nog
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
dagen
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
uren
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
minuten
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
seconden

TypeTopia groepsactie

Groepsactie van VHoV Typetopia

 • Uniek: Resultaatgarantie!
 • Bestellen = direct starten
 • Blind typen en niets anders
 • meer dan 30 jaar ervaring
 • meer dan 1750 echte reviews

 

Status groepsactie

We hebben nu een groep van 21 deelnemers. Met elke student die meedoet, wordt de groepskorting groter, tot 60 euro per persoon!

Huidige stand
5 deelnemers of meer
€159 nu € 99,-pp

Hai! leuk dat je er bent

Samen kunnen we wel tot 60 euro pp besparen

groepsactie

Ik ben een groepsactie gestart en ons kind opgegeven voor TypeTopia, de spannendste typecursus van het universum. Op een leuke manier leren ze spelenderwijs blind typen aan de hand van online avontuur wat bol staat van de typegames.

Als dit ook wat voor jullie gezin is, maak dan gebruik van de groepsactie die ik gestart heb. Hiermee kan je de cursus namelijk met een flinke korting tot zelfs € 60 aanschaffen.

Groepsleden kunnen ook weer andere ouders uitnodigen. Op deze manier moet die maximale korting van € 60 makkelijk gerealiseerd worden.

Let op, het is een tijdelijk aanbod!
Je kunt je kind(eren) inschrijven tot en met [end_date]. Inschrijven gaat heel eenvoudig via de knop hieronder. Na aanmelding ontvang je direct de licentie code en kan er gestart worden met de cursus.

Hierna ontvangen alle groepsleden een betaallink waarmee de cursus ineens of in termijnen betaald kan worden. Betaal binnen vier dagen want anders wordt de cursus geblokkeerd en vervalt de korting.

Leuk als jullie meedoen en dit ook weer met andere ouders delen!

Onze beoordelingen op Trustpilot

TypeTopia, de spannendste typecursus van het universum!

Bij TypeTopia leert je kind super snel blindtypen met een uitdagend avontuur. Ervaar zelf hoe TypeTopia werkt met de gratis ouder- of kinderproefles.

 • Betere prestaties op school
 • Sneller klaar met je huiswerk
 • Voorbereid op de toekomst

Onze missie, onze belofte!

De TypeTopia Methode

cta_card_1

Resultaatgarantie!

Je leert super snel blind typen. Niet gehaald? Dan krijg je je geld terug.

Meer over onze garantie →
cta_card_2

Spelenderwijs leren blindtypen!

Uitdagend tot en met het typediploma door het online avontuur met je kind in de hoofdrol.

TypeTopia, de eerste online typecursus met gamification →
cta_card_3

Dyslexie? Autisme?

Zeker voor jou is blindtypen een aanwinst. Lastig handschrift, snel afgeleid?

Unieke extra ondersteuning. →

Veel gestelde vragen

Bekijk alle FAQ’s

Kan ik een proefles bij TypeTopia doen?

Natuurlijk! Ervaar zelf hoe TypeTopia werkt. Je zult verbaasd zijn hoe snel wij je kind en jou kunnen leren blindtypen. Er is een gratis proefles voor kinderen en een aparte proefles voor ouders welke meer als demo is opgezet en ook uitlegt hoe het systeem werkt.

Hoe lang duurt de TypeTopia typecursus?

Elke dagopdracht duurt ongeveer 20 minuten. Je kiest in je online rooster hoe vaak je per week wilt oefenen. Vijf, drie of vier keer per week. Er zijn 100 spannende missies, dus kom maar op.

 • 5 x p/w = na 20 weken examen
 • 4 x p/w = na 25 weken examen
 • 3 x p/w = na 33 weken examen

Wil je sneller de cursus afronden, dat kan! Maar zorg dan voor voldoende pauze tussen de afzonderlijke dagopdrachten. Doe wat anders tussendoor waarbij je niet geconcentreerd hoeft te zijn. Bijvoorbeeld buiten spelen, sporten, chillen…

Let op! TypeTopia duurt wat langer dan andere online typecursussen. Dit komt omdat we gegarandeerd blind leren typen en je dus veel sneller wordt.

Hoeveel moet je per dag/week oefenen?

Tijdens het aanleren van het toetsenbord is het belangrijk om frequent te oefenen met zo min mogelijk pauzes ertussen.

Elke dagopdracht duurt ca. 20 minuten. De dagopdrachten zijn zo opgebouwd dat we eerst beginnen met herhalen wat er vorige keer is geïntroduceerd. Daarna volgt een nieuwe letter of symbool waarmee voldoende geoefend wordt zodat je het de volgende keer weer weet te vinden.

Zit er toch te veel pauze tussen de oefenmomenten, kies dan eerst voor “Extra oefenen” in het hoofdmenu. Daarmee wordt alleen het voorgaande getraind zodat je de basis versterkt.

Wil je sneller de cursus afronden, dat kan! Maar zorg dan voor voldoende pauze tussen de afzonderlijke dagopdrachten. Doe wat anders tussendoor waarbij je niet geconcentreerd hoeft te zijn. Bijvoorbeeld buiten spelen, sporten, chillen…

Wat is de gemiddelde leeftijd?

De meeste kinderen die de normale versie van TypeTopia hebben gedaan ongeveer 10-11 jaar oud. Maar het maak natuurlijk niet uit als je ouder bent. je bent nooit te oud om te leren. Uitschieters naar hogere leeftijden hebben we ook gehad, zo heeft iemand van 80 ook met TypeTopia leren blindtypen.

De 13+ versie is bedoeld voor kinderen op de middelbare school. De klas maakt echt niet uit. De verhaallijn van de lagerschool versie is ingekort en de oefenteksten zijn naar leeftijd aangepast.

De Volwassen versie is bedoeld voor ouders die samen met hun kinderen de cursus volgen. Ook hier is de verhaallijn ingekort en de oefenteksten aangepast. Maar je volgt verder gewoon dezelfde modules en games.

De Typegames zijn eigenlijk voor alle leeftijden leuk om te doen en je kunt je scores vergelijken met je kinderen. maar pas op want die kids leren razendsnel!

Uit hoeveel lessen bestaat de TypeTopia typecursus?

TypeTopia bestaat uit 20 modules met elk 5 dag opdrachten. In totaal zijn er dus 100 opdrachten te doen. Dat is meer vergeleken met andere online typecursussen, logisch want bij TypeTopia leren we je blindtypen zodat je het nooit meer verleert. En dat heeft nu eenmaal meer tijd en oefening nodig.

Hoe lang mag ik over TypeTopia doen?

Wij helpen je net zo lang, totdat je goed blind hebt leren typen met minstens 120 aanslagen per minuut.

Bijna iedereen rond de cursus binnen het jaar af. Er zijn natuurlijk uitzonderingen in geval van ziekte of andere persoonlijke situaties waardoor het langer duurt.

Blijkt je kind door omstandigheden toch langer nodig te hebben, neem dan binnen de contractperiode van één jaar contact met ons op zodat we een regeling kunnen treffen.

Er zijn geen extra kosten aan deze verlenging verbonden.

Hoeveel kost TypeTopia?

De TypeTopia cursus is tijdelijk afgeprijsd van €159 voor €139,- PP. En daarnaast kun je nog extra korting krijgen als gezin of door middel van een groepsactie. Als je samen met 5 vrienden of familieleden start kun je zelfs allemaal voor EUR 99 per persoon TypeTopia doen.

Lees hier meer of wat TypeTopia kost