Typecursus met groepskorting

Als hoofddeelnemer bestel je de TypeTopia-cursus en nodig je de overige deelnemers uit. Deze krijgen een uitnodiging en besteloptie.

Normaal heeft de groepsactie een looptijd van 7 dagen. Na deze 7 dagen bekijken we hoeveel deelnemers er zijn, sluiten we de groepsactie en sturen we de licentiecodes toe aan alle deelnemers. We begrijpen dat dit in deze tijd niet altijd wenselijk is. U kunt de groepsactie door ons eerder laten sluiten zodat de deelnemers direct aan de slag kunnen met TypeTopia.

Wilt u de groepsactie eerder laten sluiten? Stuur dan een mail naar groepsactie@topiateam.com (vermeld hierin ook de groepscode) of neem contact met ons op via 0343-493222

Let op: Zodra wij de groepsactie hebben gesloten kunnen er geen extra deelnemers meer worden toegevoegd.


Wil jij onze typecursus met groepskorting aanschaffen? Start dan nu een groepsactie! Hoe meer mensen meedoen, des te goedkoper de cursus wordt. Het werkt heel simpel: je bestelt de cursus hieronder en nodigt andere deelnemers uit. Andere deelnemers mogen ook weer anderen uitnodigen. Na zeven dagen bekijken we hoeveel inschrijvingen er zijn. Aan de hand daarvan berekenen we de korting voor de groepsactie en kunnen alle kinderen starten met TypeTopia. De korting kan flink oplopen, dus doe je best om zoveel mogelijk deelnemers te vinden. Succes!

Cursus al vanaf € 99

Een jaarlicentie kost normaal €159, maar met onze groepsactie betaal je voor:

Let op: Het aanbod voor de groepsactie is slechts 7 dagen geldig vanaf de eerste uitnodiging. Natuurlijk mogen uitgenodigde vrienden ook andere vrienden uitnodigen. Zij krijgen dan ook groepskorting.

Op welk e-mailadres wil je de licentie ontvangen?

2 personen
€159,- nú €129,-
3 personen
€159,- nú €119,-
4 personen
€159,- nú €109,-
5 of meer personen
€159,- nú €99,-

De initiatiefnemer van de groepsactie nodigt kandidaten uit die op hun beurt ook weer vrienden uit kunnen nodigen.

Vul hieronder het e-mailadres van de deelnemers in die je wilt uitnodigen. Zij ontvangen dan een uitnodiging in hun inbox.

Na elk e-mailadres op het +-teken drukken om deze toe te voegen.

(en verstuur uitnodigingen)

Probeer TypeTopia nu gratis

Start de eerste missie!

Start de gratis proefles Maak een proefaccount Start de gratis proefles of bestel direct

Volg ons op