Hoe werkt het?

Iedereen kan wel een online typecursus aanbieden, maar wij zijn de enige die jouw kind ook écht blind leren typen. Sterker nog: dat garanderen we zelfs. Jouw kind leert met onze typecursus minstens twee keer zo snel typen. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder. Ook geven we je uitleg over twee bijzonder effectieve oefenmethodes: de Reflextraining en de BlindBox. Daarmee leren kinderen echt blind én snel typen met de spannendste typecursus van het universum.

Probeer het zelf

Zo bouwen we de cursus op

Onze cursus is opgebouwd in een aantal duidelijke fases:

Met oefeningen op maat

Niet iedereen gaat even snel en gemakkelijk door de uitleg en oefeningen heen. Daarom besteedt TypeTopia aandacht aan probleemletters. Lukt een bepaalde letter niet zo goed? Dan signaleert ons systeem dit en krijgt je kind extra oefeningen, zodat de letter uiteindelijk net zo goed gaat als de andere letters. Iedereen doorloopt dus een eigen leerroute in TypeTopia.Over de BlindBox

Voor je kind begint met onze typcursus, krijg je eerst onze BlindBox. Vouw deze uit en plaats ‘m over het toetsenbord. Daardoor zien kinderen de toetsen niet meer en moeten ze echt blind leren typen. Veel andere typecursussen werken met stickers op de toetsen, maar dan kan een kind alsnog afkijken en leert het niet echt blind typen. Dát is dus de kracht van onze BlindBox.

Over de Reflextraining

Tijdens onze hele typecursus werken we met de Reflextraining, waarbij we de reflexen van je kind trainen. In steeds hoger tempo moeten kinderen bepaalde toetsen aanslaan. Dit tempo is zo hoog dat ze geen tijd hebben om op het toetsenbord te kijken. Zo leren ze dus om echt blind te typen. Bovendien verpakken we de Reflextraining in gave spellen, waardoor het onwijs leuk is om te doen!

Waarom TypeTopia?

  1. Wij zijn uniek dankzij de BlindBox en Reflextraining.
  2. Ontdek onze resultaatgarantie: jouw kind leert zeker twee keer zo snel typen.
  3. Wij bieden duidelijke cursusbegeleiding (e-mails, app) en inzicht in de resultaten van je kind.
  4. Kinderen volgen een eigen leerroute met oefeningen op maat.
  5. We hebben een speciale versie voor dyslectische kinderen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd of jouw kind TypeTopia leuk vindt? Of wil je zien hoe de typecursus eruitziet? Speel dan snel samen de gratis proefles! Veel typeplezier gewenst!

Doe de gratis proefles

Probeer TypeTopia nu gratis

Start de eerste missie!

Start de gratis proefles Maak een proefaccount Start de gratis proefles of bestel direct

Volg ons op