Typecursus kind

Wil jij de beste typecursus voor je kind? Dan hoef je niet verder te zoeken: met TypeTopia kies jij voor de meest effectieve online typecursus voor kinderen! Dankzij de BlindBox en Reflextraining leren ze snel en op hun eigen tempo blind typen. Bovendien blijft het leuk en uitdagend om te doen dankzij het spannende ruimteverhaal en gave games. We bieden jou als ouder veel begeleiding en de mogelijkheid om de vorderingen van jouw kind nauwkeurig bij te houden. Ontdek vandaag nog waarom wij de beste typecursus voor kinderen zijn!

Ons geheim: de BlindBox en Reflextraining

Echt blind typen leer je door niet meer naar de toetsen te kijken. Daarom krijg je bij onze typecursus voor je kind een BlindBox. Deze vouw je uit en zet je over het toetsenbord. Afkijken op de toetsen is zo onmogelijk. Dit doen we dus anders dan andere typecursussen, die werken met gekleurde stickertjes. Maar hierdoor kijkt een kind alsnog op de toetsen. Daarnaast werken we met onze Reflextraining: door kinderen steeds sneller een letter te laten aanslaan, ontbreekt de tijd om op het toetsenbord te kijken en trainen we dus hun type-reflexen.Typen leren was nog nooit zo leuk!

Daarom onze typecursus voor jouw kind

  1. We bieden een resultaatgarantie: jouw kind leert minstens twee keer zo snel typen.
  2. TypeTopia past zich aan op het niveau van de gebruiker, waardoor het kind snel goede resultaten haalt.
  3. Kinderen met dyslexie kunnen bij ons een speciale versie aanvragen met eigen features en lettertype.
  4. Dankzij de Reflextraining krijgt je kind in deze typecursus oefeningen op maat.
  5. De BlindBox voorkomt afkijken op het toetsenbord en helpt bij echt blind leren typen.

Speel snel (samen) de proefles

Wil je het beste voor je kind, dan ben je bij TypeTopia op de juiste plek. Met onze typecursus leert jouw kind snel en blind typen. Niet geslaagd of niet snel genoeg geworden? Dan geven wij het cursusgeld terug. Zo overtuigd zijn wij van onze typecursus. Laat jezelf ook overtuigen en maak snel samen de gratis proefles. Je kunt TypeTopia via onze site meteen bestellen. Vragen? Stel ze aan onze servicedesk. Alvast veel plezier gewenst met onze typecursus voor je kind en voor jou!

Doe de gratis proefles

Probeer TypeTopia nu gratis

Maak een gratis proefaccount aan en start de eerste missie

Maak een proefaccount Maak een proefaccount Maak een proefaccount of bestel direct

Volg ons op