Gevarieerde leerroute

Uniek adaptief lessysteem

Het adaptieve lessysteem zorgt ervoor dat uw kind oefent op eigen niveau en in eigen tempo. Probleemletters en lettercombinaties worden automatisch tussendoor geoefend zonder dat uw kind hier iets van merkt. Zo blijft de cursus leerzaam en het inslijten van typefouten wordt hiermee voorkomen.

Adaptieve typeles, wat betekent dat?

Door het niet voldoende beheersen van een bepaalde lettercombinatie is het erg makkelijk om fouten aan te leren. Met als resultaat dat uw kind dit blijft doen. Door de adaptieve lesmethode wordt er automatisch bijgehouden waar deze typefouten zitten en op basis van dit gedrag worden extra oefeningen uitgegeven.Persoonlijke training

Omdat alle oefeningen op het typegedrag en niveau van uw kind aangepast worden, kan er veel effici├źnter getraind worden. Gerichte training = veel effectiever.

Snel op examenniveau

De oefeningen blijven uitdagend en uw kind heeft niet eens door dat er extra geoefend wordt. Op deze manier wordt er maatwerk geleverd aangepast op het niveau van uw kind. Met als resultaat dat uw kind veel sneller op examenniveau zit.

Probeer TypeTopia nu gratis

Maak een gratis proefaccount aan en start de eerste missie

Maak een proefaccount Maak een proefaccount Maak een proefaccount of bestel direct

Volg ons op