Veelgestelde vragen

Top 3 meest gestelde vragen

Hoe bestel je de cursus?

Om de typecursus te bestellen, klik je op de knop “Bestellen” rechts bovenin de website van TypeTopia. Na de betaling ontvang je de activatiecode en verdere uitleg per e-mail.

Veertien dagen bedenktijd
Binnen veertien dagen na het plaatsen van de bestelling, heb je het recht om je te bedenken en jouw bestelling te annuleren. Je ontvangt dan het door jou betaalde cursusgeld retour. Je kan jouw bestelling annuleren door contact met ons op te nemen via het contactformulier, een service ticket in te dienen in de inlog-omgeving van TypeTopia, of een brief te sturen naar:

TopiaTeam
Postbus 951
3700 AZ Zeist.


Heeft dit antwoord geholpen? Helemaal goed. Heb je toch meer informatie nodig? Kijk dan op onze pagina Hoe kunnen we je helpen?

Welke gegevens heb je nodig om een account aan te maken?

Voor het aanmaken van een account heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze mag je zelf kiezen. Ook vragen we je een e-mailadres in te vullen. Dit is niet verplicht, maar wel handig. Kies je er uiteindelijk voor om de hele cursus van TypeTopia te volgen dan hebben we nog je adresgegevens nodig voor het opsturen van het lespakket en je diploma. Tot slot hebben we dan ook een e-mailadres van (één van) je ouders nodig. Hiermee maken we direct een ouder-account aan zodat zij de voortgang van de cursus kunnen volgen. We vragen pas om deze gegevens tijdens het activeren van de cursus.


Heeft dit antwoord geholpen? Helemaal goed. Heb je toch meer informatie nodig? Kijk dan op onze pagina Hoe kunnen we je helpen?

Is er een speciale dyslexieversie? En voor wie is dat bedoeld?

Ja, TypeTopia heeft een speciale/dyslexie versie. Dit wordt onder andere ook door intern begeleiders, remedial teachers en logopedisten aan kinderen met dyslexie en/of moeite met automatiseren en/of fijne motoriek en/of PDD-nos en/of concentratieproblemen aangeraden. Naast het aanleren van de toetsenbordvaardigheid wordt door de cursus van TypeTopia ook de letter-/beeldherkenning vergroot, dit heeft weer een positieve invloed op de dyslexie en de taalontwikkeling. Bekijk het filmpje over de dyslexieversie op onze homepage.

Daarnaast is er een verhoogde toegankelijkheid, zodat de volgende elementen kunnen worden ingeschakeld:
- Dyslexie Lettertype;
- Dyslexievriendelijke oefeningen;
- Woorden uitspreken tijdens oefeningen;
- Achtergrond bevriezen tijdens oefeningen.


Heeft dit antwoord geholpen? Helemaal goed. Heb je toch meer informatie nodig? Kijk dan op onze pagina Hoe kunnen we je helpen?

Wil je iets anders weten? Stel hier je vraag


Probeer TypeTopia nu gratis

Maak een gratis proefaccount aan en start de eerste missie

Maak een proefaccount Maak een proefaccount Maak een proefaccount of bestel direct

Volg ons op