Blind typen

Leren typen met tien vingers is heel wat anders dan leren blind typen. Met blind typen hoeft er niet meer nagedacht te worden waar de letters op het toetsenbord zitten. Net als een pianist typt uw kind de tekst zonder naar de toetsen te kijken. En dat gaat super snel.

Blind typen

In het lessysteem van TypeTopia zitten speciale oefeningen die het blind leren typen gericht traint. Met de reflexmeter wordt het typereflex getraind waardoor een kind steeds beter leert blindtypen. En met de speciaal bij de cursus geleverde Blindbox wordt het toetsenbord afgedekt waardoor spieken vanaf het eerste moment onmogelijk wordt gemaakt. Met als resultaat dat uw kind echt blind leert typen en dit blind typen nooit meer zal verleren. 

Het typen wordt blind aangeleerd

De Reflexmethode leert de letters in een bepaald ritme aan waardoor uw kind onvoldoende tijd heeft om naar het toetsenbord te kijken. Zo leert uw kind de toetsen echt blind te vinden. En door het gebruik van de BlindBox wordt spieken vanaf dag één onmogelijk gemaakt.

De TypeTopia-lesset

Ter ondersteuning ontvangt uw kind de speciale lesset. Deze bestaat uit de BlindBox die spieken onmogelijk maakt, een toetsenbord overzichtskaart en leuke gadgets waaronder de 'Niet Storen' deurhanger.

Probeer TypeTopia nu gratis

Maak een gratis proefaccount aan en start de eerste missie

Maak een proefaccount Maak een proefaccount Maak een proefaccount of bestel direct

Volg ons op