Informatie online typecursus kinderen

10 voordelen van TypeTopia

Onze oefenvormen garanderen dat uw kind blind leert typen. Met extra aandacht voor probleemletters en verpakt als games. Actieve motivering door wekelijkse e-mails.

10 voordelen van TypeTopia

Zo werkt TypeTopia

Bij 5 dagopdrachten per week duurt de cursus 20 weken. Uw kind kan overal oefenen waar internet is. We geven steeds feedback aan ouder en kind. Het examen is inbegrepen.

Zo werkt TypeTopia

Examen en diplomagarantie

TypeTopia wordt afgesloten met het examen Computertypen. Dit examen, ter waarde van 25 euro, is bij onze cursusprijs inbegrepen. Niet geslaagd = 100% cursusgeld terug! Hoe TypeTopia deze garantie kan waarmaken leest u hier.

Examen en diplomagarantie

Cursusprijs € 159€ 139 

Nu € 20 korting! Back to school 2015 tijdelijk van € 159 nu voor € 139 (of gespreide betaling 6 x € 24)

Naar de tarievenpagina

De dyslexie versie

Juist voor kinderen met dyslexie is goed leren typen een enorm voordeel. Zij gebruiken de laptop in de klas zodat de tekstproductie gemakkelijker en sneller verloopt. Het vaak ook lastige handschrift zit niet langer in de weg. Zo leert TypeTopia uw kind met dyslexie blind typen.

Dyslexie versie

Het verhaal achter TypeTopia

De makers van TypeTopia geven al sinds 1986 typetrainingen voor de jeugd. De oorsprong van de online oefeningen ligt dus in die praktijk. Wij kennen de uitdagingen en valkuilen!

Het ontstaan van TypeTopia

Goede Voornemens actie

Niet € 159 maar nú € 139

Of in 6 maandtermijnen van € 24

*Prijs is BTW vrij

 

Nu bestellen